Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Nieuw-Vennep

CV ketel

Onderhoud CV ketel Nieuw-Vennep

Werkwijze Loodgieter Nieuw-Vennep

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

CV onderhoud

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Onderhoud cv ketel Nieuw-Vennep

Onderhoud cv ketel Nieuw-Vennep? Zit je thuis in de kou? Of doet het warm water het niet meer? Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit erg vervelend is, de meeste mensen houden immers niet van kou.

De kans is groot dat er iets mis is met je cv-ketel. Waarschijnlijk geeft je cv-ketel ook een storing aan. De storingscode geeft aan wat het probleem is met de ketel. Het is niet verstandig om zelf aan de slag te gaan. cv-ketel onderhoud is specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden door een erkende installateur.

Loodgieter Nieuw-Vennep heeft veel ervaring en expertise in het onderhouden van cv-ketels. Het maakt niet uit wat het probleem is met de cv-ketel, wij helpen je graag met het onderhoud of wanneer jij last hebt van een storing.

Heb jij een cv-ketel storing? Of wil jij een afspraak maken voor onderhoud cv ketel Nieuw-Vennep? Onze monteurs staan voor je klaar! Bel gerust voor een afspraak naar 0252 202 879.

CV onderhoud Nieuw-Vennep

VOORDELEN CV KETEL ONDERHOUD

Op momenten dat je cv-ketel naar behoren werkt lijkt onderhoud voor veel mensen overbodig. Waarom geld besteden aan iets dat goed zijn werk doet? Dat leggen wij je graag uit, er zijn namelijk een aantal voordelen.

CV-ketel onderhoud bespaart energie

De werking van de ketel wordt getest tijdens het onderhoud aan je cv-ketel. Zo kunnen wij precies zien hoeveel energie er gebruikt wordt om de ketel te verwarmen. Het komt regelmatig voor dat een ketel niet goed afgesteld staat. Er wordt dan meer energie verbruikt dan nodig is. Onderhoud cv-ketel zorgt er dus voor dat de cv-ketel weer optimaal wordt afgesteld waardoor je kan besparen op het energieverbruik.

Geen last van storingen / koud water / kou

Een goed onderhouden cv-ketel zal minder ongewenste storingen geven. Hierdoor wordt de kans klein dat je zonder warm water of in de kou komt te zitten. Daarnaast hoeft er minder vaak een monteur langs te komen.

Onderhoud CV-ketel bespaart geld

Door periodiek cv-ketel onderhoud wordt de ketel zuiniger, veiliger en gaat ook nog een langer mee. Behalve de besparing op energiekosten, kun je ook besparen op dure reparatie- of vervangingskosten. Onderhoud aan de cv-ketel is daarom een kleine investering die zich op de lange termijn altijd terugverdient.

Wil jij deze voordelen benutten? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met één van onze erkende installateurs via 0252 202 879.

 

WAT WE DOEN TIJDENS HET ONDERHOUD CV KETEL

Tijdens de onderhoudsbeurt van jouw cv-ketel doorlopen we diverse stappen om de werking te optimaliseren en de levensduur van het apparaat te verlengen. Het voorkomen van cv-ketel storingen is beter dan het verhelpen ervan!

Allereerst wordt de werking van de cv-ketel gecontroleerd. Het apparaat wordt nagelopen op mankementen zodat problemen vroegtijdig verholpen kunnen worden. Hierbij worden eventuele defecte of versleten onderdelen vervangen. Dit voorkomt grotere cv storingen en duurdere reparaties in de toekomst.

Tot slot stelt de monteur de ketel goed af, zodat hij minimale energie verbruikt. Je kan nu weer zorgeloos vooruit met de ketel! Dit is hoe wij al jaren cv onderhoud als loodgieter in Nieuw-Vennep uitvoeren!

Wil jij weer een goed werkende cv-ketel? Bel gerust voor een afspraak naar 0252 202 879.

 

TARIEVEN CV KETEL ONDERHOUD

De prijs voor cv-ketel onderhoud is vooraf lastig te bepalen. Dit verschilt per klus doordat het afhankelijk is van een aantal factoren waaronder: de arbeidstijd, de benodigde reparaties, de onderdelen, en de overige materialen die daarvoor gebruikt moeten worden.

Loodgieter Nieuw-Vennep werkt eerlijk en transparant. Wij onderzoeken de situatie en communiceren duidelijk wat er moet gebeuren en hoeveel dit gaat kosten. Zodra je hiermee akkoord bent, starten wij met de werkzaamheden.

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Of ongeveer weten wat het onderhoud aan de cv-ketel gaat kosten? Neem dan gerust contact op om jouw klus te bespreken via 0252 202 879.

 

CV KETEL ONDERHOUD AAN ALLE MERKEN

Voor cv-ketel onderhoud in Nieuw-Vennep zijn wij deskundig in het onderhoud van alle merken ketels. Denk bijvoorbeeld aan Nefit, Vaillant, Intergas, Bosch, Remeha, Atag en meer!
Bel gerust met 0252 202 879 om te overleggen wanneer jouw merk hier niet tussen staat. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor het onderhoud aan boilers en geisers.

Wil jij een afspraak maken voor het onderhoud van je cv-ketel? Neem dan gerust contact op via 0252 202 879. Wij helpen je graag!

 

GEVOLGEN GEEN ONDERHOUD CV KETEL

Je zult je vast afvragen wat er gebeurt als je geen onderhoud laat uitvoeren aan de cv-ketel. Dit is eigenlijk heel simpel, alle voordelen van cv-ketel onderhoud zijn dan nadelen.

CV-ketel verbruikt teveel energie

Een slecht onderhouden cv-ketel staat niet goed afgesteld. Hierdoor wordt er meer energie verbruikt dan eigenlijk nodig is. Dit resulteert in een hoge energierekening die een stuk lager had kunnen zijn.

Veel last van storingen / koud water / kou

Een cv-ketel die slecht onderhouden wordt kan voor veel narigheid en problemen zorgen. De kans op ongewenste storingen is namelijk vele malen groter dan bij een cv-ketel die goed onderhouden wordt. Hierdoor wordt de kans ook groot dat je in de kou komt te zitten of zonder warm water.

GEEN CV-ketel onderhoud kost meer geld

Een slecht onderhouden cv-ketel heeft dus vaker storingen. Meerdere keren een reparateur langs laten komen kost meer geld dan periodiek cv-ketel onderhoud. Tijdens onderhoud cv-ketel kunnen onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage tijdig vervangen worden voordat het kapot gaat en er grotere schades en problemen ontstaan.

Wil jij de genoemde gevolgen voorkomen? Maak dan een afspraak met een loodgieter van Loodgieter Nieuw-Vennep via 0252 202 879.

 

PERIODIEK OF EENMALIG CV KETEL ONDERHOUD?

Om te voorkomen dat je zonder verwarming of warm water zit, is het verstandig om jouw cv-ketel periodiek te laten nakijken door een erkende installateur. Periodiek cv-ketel onderhoud voorkomt storingen en problemen.

Afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel is het gebruikelijk om eenmaal per jaar of eenmaal per twee jaar onderhoud uit te laten voeren. Nieuwe ketels hebben een schonere verbranding, dan is eenmaal per jaar voldoende. Als de cv-ketel 8 jaar of ouder is, dan adviseren wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Wil jij onze expertise inschakelen voor het onderhoud van jouw cv-ketel? Of wil je eenmalige onderhouds- en schoonmaakbeurt van de ketel? Neem dan gerust contact op via 0252 202 879.

 

STORING CV KETEL

Geeft jouw cv-ketel een storing aan? Dan raden wij je aan om de storingscode die je ziet alvast te noteren. Dit kun je dan tijdens het maken van de afspraak doorgeven zodat de monteur een beter inzicht heeft in wat er mis is met de cv-ketel. Op deze manier kan er ook al een inschatting gemaakt worden welke onderdelen wellicht vervangen moeten worden.
Doet jouw cv-ketel het niet meer? En zie jij een storingscode staan? Bel dan naar Loodgieter Nieuw-Vennep via 0252 202 879 om het probleem te bespreken. Wij komen dan zo snel mogelijk naar je toe om je cv-ketel te repareren.

 

BIJ SPOED 24/7 BEREIKBAAR

Heb je last van een storing in de cv-ketel? En moet deze storing zo snel mogelijk opgelost worden? Geen zorgen, je bent bij ons aan het goede adres.

Loodgieter Nieuw-Vennep heeft een spoeddienst voor spoedklussen. Dit zijn problemen en storingen die niet tot de volgende morgen kunnen wachten. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Heb je een spoedklus? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers via 0252 202 879 om jouw spoedklus te bespreken.

 

VERVANGEN CV KETEL

De levensduur van een cv-ketel is 10 tot 15 jaar. Dit is afhankelijk van het type cv-ketel, hoe intensief de cv-ketel gebruikt is, en de mate waarin de cv-ketel goed onderhouden is. Een goed onderhouden cv-ketel gaat jaren langer mee dan een slecht onderhouden cv-ketel.

Nieuwe cv-installaties werken steeds zuiniger. Daarom kan het soms een verstandige keuze zijn om de oude cv-ketel te laten vervangen. Zo kunt je de investering terugverdienen door de gereduceerde energiekosten. In de meeste gevallen is een nieuwe cv-ketel al binnen 5 jaar terugverdient. De overige levensduur van de cv-ketel is dus pure winst.
Is de cv-ketel toe aan vervanging? Maak dan gerust een afspraak met een van onze installateurs. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken op 0252 202 879.

 

ONDERHOUD CV KETEL NIEUW-VENNEP? NEEM NU CONTACT OP!

Voor het onderhoud van jouw boiler, geiser of ketel wil je het lief een vakkundige en ervaren vakman. Al onze monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot onderhoud. We hebben ook alle noodzakelijke materialen voor het onderhoud, de schoonmaak en eventuele reparaties. Op deze manier kunnen we je altijd goed en efficiënt helpen.

Wij onderscheiden ons door onze scherpe tarieven voor al je onderhoud. Neem vandaag nog contact op met ons loodgietersbedrijf via 0252 202 879.

Wat is de gemiddelde levensduur van een cv-ketel?

Een cv-ketel gaat 10 tot 15 jaar mee. Dit is afhankelijk van een aantal factoren waaronder: het type cv-ketel, hoe intensief de cv-ketel gebruikt is, en de mate waarin de cv-ketel goed onderhouden is.

Wist je dat een goed onderhouden cv-ketel jaren langer meegaat dan een slecht onderhouden cv-ketel?

Waarom moet ik mijn cv-ketel vervangen?
Soms is het verstandiger om de oude cv-ketel te vervangen voor een nieuwe cv-ketel. Nieuwe cv-installaties werken namelijk steeds zuiniger. Hierdoor kunt je flink besparen op de energiekosten. In de meeste gevallen is een nieuwe cv-ketel al binnen 5 jaar terugverdient. De overige levensduur van de cv-ketel is dus pure winst.
Wat kost het plaatsen van een nieuwe cv-ketel?
Dit is afhankelijk van de cv-installatie dat je wilt laten installeren. Een cv-installatie heeft een bepaalde CW-waarde en aantal liter per minuut. Dan zijn er nog verschillende merken en type cv-ketels.

Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Bij ons bent je ervan verzekerd dat er geen onnodig dure cv-installatie wordt gemonteerd. Samen kiezen we een cv-installatie dat bij jouw behoefte past.

Hoe vaak moet je een cv ketel onderhouden?
Dit is afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel. Bij nieuwe ketels is er vaak nog een schone verbranding. Dan is het gebruikelijk om eenmaal per twee jaar onderhoud uit te laten voeren.

Ketels van 8 jaar of ouder hebben een minder schone verbranding, dan is het aan te raden om eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0252 202 879

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nieuw-Vennep

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

NIEUW-VENNEP